top of page

Clinica Phoenix

Suntem partenerii dumneavoastră de încredere în domeniul sănătății. 

bgless nurse_edited_edited_edited.png
fdoctor bgless.png
Despre Noi

Despre Noi

Clinica Phoenix oferă servicii medicale și de diagnostic imagistic începând din anul 2007, fiind unul dintre primele centre de imagistică modernă private din România. Sub conducerea doctorului Nicolae Bolog și a doamnei doctor Irinel Oancea, o întreagă echipă de medici și tehnicieni, având o bogată experiență în diagnosticul imagistic (rezonanță magnetică și computer tomografie), este pregătită să ofere pacienților servicii de diagnostic de înaltă performanță.

 

Înțelegând evoluția medicinii moderne, a tehnologiei actuale, precum și beneficiile initiațivei private, grupul a înființat primul său centru de imagistică modernă în anul 2007, fiind printre primele centre private din țară. În paralel cu activitatea curentă, medicii au efectuat stagii de pregătire de specialitate în centre medicale de prestigiu din Elveția, SUA, Marea Britanie, Germania și Israel. Alături de echipa Clinicii Phoenix, specialiști de renume din aceste țări au colaborat și au susținut reuniuni științifice profesionale, de care au beneficiat și medicii români. In același timp, Clinica Phoenix a fost și o deschizătoare de drumuri și un pionier în imagistica, introducând mai multe tipuri de examinări în premiera în România

 

blue nurse bgless.png

În urmă cu 15 ani, multele ore dedicate studiului și cercetării descriau o zi din viața medicului dedicat universului de imagini ce urmau să definească un diagnostic medical. Mii de cazuri au fost astfel diagnosticate, cu toată priceperea și empatia celor care caută răspunsurile corecte. Nevoia de a “amplifica” cunoașterea medicului, pentru ca acesta să “vadă” mai mult, a dus la  dezvoltarea accelerată a unor metode de diagnostic care cu doar câțiva ani în urmă păreau de neconceput.

 

Acum Vedem Dincolo de Imagini! Iar în spatele imaginilor digitale exacte, obtinuțe de aparatele sofisticate de înaltă performanță, se află întotdeauna Pacientul, Omul, Persoana! Pentru fiecare om în parte ne unim eforturile, experiența și cunoștințele pentru a valida sau invalida un diagnostic, dar mai ales pentru a găsi soluțiile optime care să-i ofere rezolvarea problemelor de sănătate.

 

Alături de tine, cu dăruire și responsabilitate, reușim!

Concept

Concept

Istoric

Clinica Phoenix oferă servicii medicale și de diagnostic imagistic începând din anul 2007, fiind unul dintre primele centre de imagistică modernă private din România. Sub conducerea doctorului Nicolae Bolog și a doamnei doctor Irinel Oancea (foto), o întreagă echipă de medici și tehnicieni, având o bogată experiență în diagnosticul imagistic (rezonanță magnetică și computer tomografie), este pregătită să ofere pacienților servicii de diagnostic de înaltă performanță.

 

Înțelegând evoluția medicinii moderne, a tehnologiei actuale, precum și beneficiile initiațivei private, grupul a înființat primul său centru de imagistică modernă în anul 2007, fiind printre primele centre private din țară. În paralel cu activitatea curentă, medicii au efectuat stagii de pregătire de specialitate în centre medicale de prestigiu din Elveția, SUA, Marea Britanie, Germania și Israel. Alături de echipa Clinicii Phoenix, specialiști de renume din aceste țări au colaborat și au susținut reuniuni științifice profesionale, de care au beneficiat și medicii români. In același timp, Clinica Phoenix a fost și o deschizătoare de drumuri și un pionier în imagistica, introducând mai multe tipuri de examinări în premiera în România.

Pentru a facilita adresabilitatea pacienților la serviciile de diagnostic imagistic, Clinica Phoenix și-a extins activitatea prin deschiderea centrelor teritoriale din Alba, Mediaș, Piatra Neamț, Cluj-Napoca și Deva, centre preluate de unii din liderii pe piața serviciilor de diagnostic imagistic. In acest an Clinica Phoenix și-a extins activitatea în Bucuresti, Arad și Sfântu-Gheorghe.

100.000+

de oameni au beneficiat de serviciile noastre

900+

Pacienți

3

Clinici

Am considerat că este absolut necesar să investim în formarea personalului pentru a atinge excelența, iar promptitudinea și calitatea serviciilor noastre să se ridice la nivelul oricărui centru de diagnostic de valoare europeană.” – Doctor Nicolae Bolog

Până în prezent, mai mult de 100.000 de pacienți au beneficiat de serviciile diagnostic ale clinicilor Phoenix și alți 900 au fost tratați prin metode minim invazive în patologia durerilor coloanei vertebrale și a articulațiilor, fiecare caz în parte fiind analizat și tratat cu cea mai mare atenție.

Istoric

Personal

Într-un domeniu în care experiența este sinonimă cu numărul anilor de practică profesională, medicii Clinicii au reușit, prin studiu și cercetare academică, să devină unii dintre cei mai apreciați medici radiologi din România, cu vizibilitate și recunoaștere internațională.

 

 

Nucleul de bază al echipei sunt medicii Nicolae Bolog si Irinel Oancea alături de o echipă de medici radiologi formați în cadrul Clinicii.
 

Unul dintre criteriile de evaluare a activității și pregătirii profesionale a medicilor clinicii este calitatea cercetării științifice, concretizată în articolele publicate în European Radiology, Abdominal Imaging, Skeletal Radiology, medicii fiind, de asemenea, autori și coautori a două tratate europene de radiologie apărute la editura Springer-Verlag și a peste 10 tratate medicale publicate în România.

 

Pe lângă activitatea medicală curentă, medicii clinicii Phoenix sunt implicați în desfășurarea de studii clinice internaționale pe diferite specialități: neurologie, reumatologie, hepatologie, nefrologie. Cunoașterea și experiența acumulată și împărtășită cu colegii din clinici medicale mondiale este oferită în sprijinul binelui și sănătății pacienților.

dr-bolog-2.png

DR. NICOLAE BOLOG

Irinel Oancea.jpg

DR. IRINEL OANCEA

DR. CRISTINA VOIȘAN

DR. CAMELIE GYORI

Testimoniale

Cred în vorbele lui Voltaire….”Universul mă tulbură şi nu pot să cred că acest tulburător ceasornic nu are şi un ceasornicar”… Cu ani în urmă într-un oraş eleveţian plin de ceasornice care ticăie ireproşabil, mi-a fost dat să întâlnesco puştoaică româncă, n-avea mai mult de 10 anişori, cu care am facut o fotografie. Pentru ea, o simplă amintire cu o figură cunoscută de la televizor.
Anii au trecut…Într-o zi un medic i-a dat tatălui meu puterea de a trece peste o stavilă a vieţii. Îmi amintesc zilele alea, îmi amintesc liniştea lui şi calmul pe care ni-l trimitea…Ţin minte mii de amănunte din zilele alea, unul din ele era numele scris pe fişele medicale pe care doctorul ni le dădea…Phoenix…”Fie să renască numai cei ce har au ca să renască curăţit prin jar”…I-a dat forţă tatălui meu, putere şi ani ! Într-un târziu am aflat ca puştoaica din oraşul elveţian cu care făcusem poza cândva era chiar fiica lui…Şi atunci m-a tulburat din nou ceasornicarul. Toate au un rost şi o rânduială, asemeni unui orologiu elveţian….

Dan Negru

dan-negru2.png

Realizator TV

„Departamentul medical al Clubului “Astra Giurgiu” are şansa de a colabora cu echipa Clinicii Phoenix ale cărei servicii imagistice de diagnostic ne sprijină efectiv în activitatea noastră sportivă. Calitatea actului profesional este probată de o înaltă competenţă a colectivului Phoenix, dublată de o foarte bună receptivitate, de la programare până la finalizarea investigaţiei şi stabilirea diagnosticului. Pentru toate aceste lucruri vă mulţumim şi vă adresăm felicitările noastre!”

Dr. Mircea Miu

7.png

Medic specialist
medicină sportivă şi generală
Medic Coordonator Fotbal Club Astra Giurgiu

„De ani buni am avut norocul, onoarea şi plăcerea de a colabora cu echipa Clinicii Phoenix, adevaraţi profesionişti din domeniul explorării imagistice. Fiindimplicat încă din copilărie în tenis, un sport foarte răspândit, dar în acelaşi timp atât de solicitant pentru organism, am realizat ce beneficii enorme aduce investigaţia RMN. Un exemplu este acest diagnostic, relativ nou apărut în medicina sportivă, „fractura de stress”, diagnosticat nu de puţine ori, la Clinica Phoenix.”

Dr. Sorin Popescu

5.png

Medic specialist medicină de familie şi competenţă în medicina sportivă

Personal
Testimoniale
6.png

Dr. Eva Mihaela Beldie

Medic Lot Olimpic Naţional
Gimnastică Feminin

În Clinica Phoenix am întâlnit oameni minunaţi care îmbină ştiinţa cu tehnologia de ultimă generaţie. Toate acestea reprezintă de fapt fundamentele medicinei: ŞTIINŢÁ, TEHNOLOGIE, OMENIE.

9.png

Ioan Silviu Suciu

Antrenor Coordonator Lot Olimpic Naţional Gimnastică Masculin

Să poţi zbura sau să renaşti înseamnă întradevăr sa fii fericit… dar cred că omul nu a fost creat pentru a fi fericit, ci pentru a oscila între nebunia descoperirii şi plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va ţine în cursă, până la sfârşit, însă am învăţat că niciodată nu se împlineşte şi întotdeauna are un final.

2.png

Alin Grigore

Secretar General
Federatia Română de Lupte

Inspiraţie, iniţiativă, determinare, curaj………virtuţi esenţiale pentru practicarea sportului nostru şi ghid în alegerea colaboratorilor. La Clinica PHOENIX am regăsit această „atitudine”, dublată de promptitudinea soluţionării cerinţelor, flexibilitatea deosebită a serviciilor şi profesionalism!

Maria Ștefan

„Am efectuat un examen RMN în cadrul clinicii Phoenix. Aici am fost primită de un personal extrem de amabil, căruia ţin să-i mulţumesc şi pe această cale şi să îi felicit din tot sufletul pentru profesionalismul de care dau dovadă! Recomand cu plăcere tuturor Clinica Phoenix! “

bottom of page