top of page
Image by NASA

Internațional

Internațional

În premieră, Clinica Phoenix oferă pacienţilor români accesul la consultaţii şi tratamente medicale în clinici de excelenţă din străinătate: Austria, Elveţia, Israel.

 

Tot mai mulţi români apelează la serviciile medicale din străinătate, în principal, din două motive: tratamentul sau intervenţia chirurgicală nu se poate efectua în ţară sau pentru serviciile premium, infrastructura din România fiind încă slab dezvoltată. Potrivit European Health Consumer Index, sistemul medical din ţări ca Elveţia, Israel, este unul de top în multe domenii, recunoscut prin tradiţia în medicina modernă şi inovativă.

 

Responsabilitatea noastră este aceea de a vă îndruma şi ajuta să obţineti cea mai bună variantă terapeutică pentru soluţionarea problemei dumneavoastră de ordin medical. Călătoria în altă ţară pentru tratament medical este o acţiune mult mai complexă decât o simplă programare prin telefon şi, din acest motiv, vă oferim suportul şi experienţa noastră în favoarea interesului şi solicitării dumneavoastră.

 

Solicitarea unei consultaţii sau tratament medical în străinătate este urmată de întocmirea unui dosar medical complet, transmiterea acestuia spre clinica potrivită patologiei cazului şi primirea, în cel mai scurt timp, a răspunsului ce constă într-un plan medical personalizat, costuri aferente, servicii incluse. Pacienţii beneficiază şi de servicii ce cuprind transferul de la aeroport, cazare, coordonator de caz, personal calificat vorbitor de limba română disponibil 7 zile din 7 şi VIP escort, la cerere.

 

Specialităţile medicale acoperite sunt numeroase: chirurgie, oncologie, ortopedie, recuperare medicală, medicină sportivă, neurologie, medicină internă, pediatrie, ORL, urologie, ginecologie, etc. Clinica Phoenix pune la dispoziţia pacienţilor şi accesul la serviciile medicale ce nu necesită călătoria în altă ţară şi anume Satellite Services: Remote Consultation, un raport medical la distanţă.

 

Suntem de părere că tratamentul medical este o experienţă individuală, personalizată şi adaptată necesităţilor fiecărui pacient în parte. Nu vă vindem miracole, însă vă asigurăm că facem tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi soluţia cea mai potrivită pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Dorim să vă transmitem că depunem toate eforturile pentru a ne asigura de calitatea şi siguranţa actului medical.

 

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul

Customer Liaison Manager România,
Andreea Bănicescu,

 

telefon: +407 326 68 413,

email: andreea.banicescu@phoenixswissmed.com

Cu deosebită consideraţie,
Echipa Clinicii Phoenix

bottom of page