top of page

Medicina sportivă

Medicina sportivă este un alt aspect important care ne vizează experianţa. Suntem convișni că un sportiv are nevoie de susţinerea, implicarea şi promptitudinea noastră.
 

Colaborăm cu numeroase federaţii şi cluburi sportive, oferindu-le toată atenţia şi priceperea: Federaţia Română de Gimnastică, Federaţia Română de Lupte Libere, Medy Sport Line, FC Viitorul Constanţa, CSM Bucureşti, AS Astra Giurgiu, FC Petrolul, FC Voluntari, CS Ştiinţa Bucureşti etc.

nurse green bg.png

Medicina
Sportivă

Promovăm sportul românesc şi suntem alături de
sportivi în drumul lor spre performanţă, oferindu-le servicii de excelenţă în diagnosticul imagistic.

9.png
Ioan Silviu Suciu​​

„Să poţi zbura sau să renaşti înseamnă întradevăr sa fii fericit… dar cred că omul nu a fost creat pentru a fi fericit, ci pentru a oscila între nebunia descoperirii şi plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va ţine în cursă, până la sfârşit, însă am învăţat că niciodată nu se împlineşte şi întotdeauna are un final!”

Multiplu campion gimnastică artistică, Antrenor Coordonator Lot Olimpic Naţional Gimnastică Masculin
Alin Grigore

„Inspiraţie, iniţiativă, determinare, curaj… virtuţi esenţiale pentru practicarea sportului nostru şi ghid în alegerea colaboratorilor. La Clinica PHOENIX am regăsit această „atitudine”, dublată de promptitudinea soluţionării cerinţelor, flexibilitatea deosebită a serviciilor şi profesionalism!”

Secretar General Federatia Română de Lupte
2.png
5.png
Dr. Sorin Popescu

„De ani buni am avut norocul, onoarea şi plăcerea de a colabora cu echipa Clinicii Phoenix, adevaraţi profesionişti din domeniul explorării imagistice. Fiind implicat încă din copilărie în tenis, un sport foarte răspândit, dar în acelaşi timp atât de solicitant pentru organism, am realizat ce beneficii enorme aduce investigaţia RMN. Un exemplu este acest diagnostic, relativ nou apărut în medicina sportivă, „fractura de stress”, diagnosticat nu de puţine ori la Clinica Phoenix.”

Medic specialist medicină de familie şi competenţă în medicina sportivă
Comentator şi editor sport’s media
bottom of page